Assieraden Vullen

Assieraden Kopen, Klik Hier!

Als u assieraden kopen wilt is het ook goed om na te denken over het vullen van uw assieraden. Het is een noodzakelijk karwei om assieraden met de as van uw overleden dierbare te vullen en daarmee uw eigen, persoonlijke tastbare herinnering complet te maken. De vraag is dus wie vult assieraden normaal gesproken?

Eigenlijk maakt het niet uit wie assieraden vult, het belangrijkste is dat de as van uw overleden dierbare in de assieraden zit om uw eigen persoonlijke herinnering compleet te maken. Het gaat immers om de herinnering van de dierbare van wie de as in de assieraden zit en niet om wie deze as er in gestopt heeft. Er zijn veel mensen die er waarde aan hechten om dit zelf te doen, een persoonlijke behandeling van de as van een dierbare kan een belangrijke vorm van heling zijn. Assieraden vullen met de as van een overleden dierbare is misschien wel de meest persoonlijke en respectvolle manier van omgaan met uw dierbare die u kunt bedenken. Dit werkt eigenlijk net zo als bij sommige culture waarbij een rituele wassing van de overledene wordt uitgevoerd door de nabestaanden. Het is een vorm van heling die voor sommigen zelfs onmisbaar is, elke vorm van heling is na het grote verlies en de leegte waar u door gaat zeer welkom.

Voor het assieraden vullen kunt u het beste een vel papier op een vlakke stabiele ondergrond leggen. U moet er voor zorgen dat u de as alleen boven dit papier behandeld, op deze manier kunt u eventueel gemorste as eenvoudig bij elkaar vegen en terug stoppen in de urn of de asbus. Wie assieraden vult zal de schroefdraad of een ander sluiting mechanisme goed schoon moeten maken, gebruik hiervoor bij voorkeur een borsteltje of een fijne kwast. Bij assieraden vullen die voorzien zijn van een schroefdraad moet u proberen of deze goed werkt voordat u de assieraden definitief sluit, als er een asdeeltje in de schroefdraad zit dan kan de draad kapot gaan. Als alles goed werkt breng dan een druppeltje secondelijm aan op de bovenkant van de schroefdraad, dit is het gedeelte dat binnen in het assieraad komt te zitten. Als u assieraden vullen wilt die een sluitplaatje hebben brengt u dan de secondelijm aan in de rand waarin het sluitplaatje komt te liggen. Sluit hierna direct het assieraad, let goed op dat u geen secondelijm aan uw vingers of in uw ogen krijgt, secondelijm plakt ook uw vingers en oogleden in luttele seconden aan elkaar. Veeg eventueel overtollige lijm direct schoon met een oude doek en controleer of u geen lijmresten bent vergeten.

Toch kan het goed voor komen dat u na het assieraden kopen het niet ziet zitten om deze zelf te vullen. Het is wellicht een troost om te weten dat u niet de enige bent die assieraden vullen met de as van een overleden dierbare geen prettig karwei vind om uit te voeren. Het is volgen sommige mensen zelfs een beetje een luguber werkje dat deze mensen graag aan anderen over laten. U kunt in dat geval uw assieraden laten vullen door het crematorium, hiernaar kunt u het beste vooraf informeren want het kan zijn dat er kosten aan verbonden zijn. Ook kunt u de webwinkel vragen om het assieraden vullen voor hun rekening te nemen, in de meeste gevallen wordt hiervoor niets in rekening gebracht.

Als u er zelf niet aan wilt beginnen omdat u het vullen van de door u aangekochte assieraden geen prettig idee vindt maakt het niet uit wie het voor u doet. Zolang het assieraden laten vullen maar door iemand of ergens gebeurd die u kunt vertrouwen. Het gaat immers om de as van uw dierbare en u wilt natuurlijk graag dat daar met respect mee omgegaan wordt. Dit is één van de redenen waarom de webwinkel die op deze website aangeprezen wordt probeert hun klanten een persoonlijke behandeling te geven. Door deze persoonlijke behandeling bouwt u als het ware al een vertrouwensband op. Neem voor het assieraden vullen door de webwinkel contact op met de medewerkers van de webwinkel. Zij staan u graag te woord en zullen u van dienst zijn door u de procedure voor het vullen van de assieraden duidelijk uit te leggen.