Design Assieraden

Design Assieraden hier kopen, klik hier

Eigenlijk bevat de categorie design assieraden niet zo heel veel andere modellen dan de categorie normale assieraden. Alle assieraden die u via de webshop koopt worden immers door vakkundige goud- en zilversmeden gemaakt. Alle assieraden zijn ook speciaal ontworpen om de as van een overleden dierbare te bevatten. Is er dan helemaal geen verschil?
Er is wel degelijk verschil al moet wel opgemerkt worden dat inderdaad alle assieraden die u aan treft door deskundige goud- en zilversmeden gemaakt worden en speciaal voor het bewaren en het met u mee dragen van de as van een overleden dierbare gemaakt zijn. Assieraden kopen in de webshop verzekerd u dan ook van een sieraad dat u niet in de winkel aan zult treffen. Hiermee heeft elk assieraad al iets unieks dat u niet overal aan treft en waar slechts weinig mensen weet van hebben. Het belangrijkste is echter dat het assieraad voor u een speciale waarde heeft waar alleen u vanaf weet en dat voor andere niet op valt als u dat liever niet hebt.

Design assieraden kopen is echter ook mogelijk buiten de normale collectie om. Ook al biedt de normale collectie assieraden een zeer uitgebreide keuze aan hanger, eventueel bijbehorende colliers, ringen, armbandjes en zelfs broches en andere sieraden, het kan zijn dat u wensen voor een assieraad hebt die u niet in de normale collectie kunt vinden. Als dit zo is dan zijn design assieraden wellicht de oplossing waar u naar op zoek bent. Omdat de webshop nauw samenwerkt met ervaren goud- en zilversmeden bestaat er de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Het maatwerk dat de webshop u met betrekking tot design assieraden kan leveren bestaat uit assieraden in een speciale vorm of van een speciale samenstelling van het gebruikte materiaal.

De meeste goud assieraden worden bijvoorbeeld gemaakt van 14 karaat goud en er worden ook assieraden gemaakt van verguld zilver. Als u echter design assieraden wilt kopen die van een andere kwaliteit goud gemaakt zijn dan kan dat ook. Als u liever 18 karaat goud wilt hebben of zelfs 24 karaat goud dan is dat heel goed mogelijk. De design assieraden worden dan speciaal voor u ontworpen van het materiaal dat u wilt hebben. Er zal een prijsopgave worden gemaakt en dan kunt u een besluit nemen, het prijskaartje aan speciaal vervaardigde assieraden is echter wel een andere dan van de normale assieraden.
Ditzelfde geld ook voor zilver assieraden, assieraden kopen die niet zoals de normale assieraden van Sterling zilver zijn gemaakt is zeker mogelijk maar er hangt een prijskaartje aan. Ook zilver assieraden van een hogere kwaliteit zilver worden speciaal voor u ontworpen en u neemt het besluit over het ontwerp. Speciaal voor u ontworpen design assieraden verzekeren u echter wel van een zeer speciaal en bovenal uniek aandenken waar er geen twee van bestaan.

Een zeer speciale manier van uw overleden echtegenoot of echtgenote herinneren is het laten vervaardigen van een maatgemaakt assieraad van de trouwring. Het komt steeds vaker voor dat deze optie gekozen wordt en het is een manier van design assieraden kopen waarbij u zelf de grondstof aanlevert. Dit is vooral bij de hedendaagse goudprijs geen slecht idee. De design assieraden die u op deze manier bezit is volledig uniek en de waarde voor u persoonlijk is onschatbaar. Hierbij maakt het niet zo veel uit of u voor een ring, een hanger, een bedeltje of voor andere design assieraden gaat, het gaat altijd om uw unieke herinnering en daarmee uw eigen unieke waarde.

Voor alle assieraden uit de normale collectie die eigenlijk ook design assieraden zijn kunt u kijken in de webwinkel die op deze website aangeraden wordt. Als u in deze webwinkel niet een assieraad kunt vinden die volledig aan uw smaak voldoet dan raden wij u aan om contact op te nemen met de medewerkers van de webwinkel. De medewerkers van de webwinkel zijn graag bereid om u te helpen bij het assieraden kopen van uw keuze. Ook als u liever een maatgemaakte oplossing hebt dan kunnen de medewerkers van de webwinkel u verder helpen. Ze willen graag voor u aan de slag om een ontwerp te laten maken en de daarop volgende offerte. Schroomt u daarom niet als u er zelf niet uit komt en vraag om persoonlijke assistentie.