Wat zijn Assieraden

Assieraden Kopen, Klik Hier!

U zult zich wellicht afvragen hoe werken assieraden en waarom deze sieraden een hoge mate van populariteit hebben. Het antwoord op deze vraag kunt u op deze pagina vinden en ook vindt u hier de assieraden uileg waar u naar op zoek was.
Assieraden zijn feitelijk gewone sieraden net als alle ander sieraden, u kunt deze sieraden gewoon dragen net als alle andere sieraden en ze zien er vaak hetzelfde uit. De assieraden werking heeft één groot verschil met gewone sieraden, er is namelijk een holle ruimte gecreëerd in het assieraad waar u zelf, de maker, de verkoper of het crematorium een klein beetje as van uw overleden dierbare in kan stoppen. U draagt op deze manier een mooi sieraad waar u als enige een heel speciale herinnering bij hebt. En dit is het antwoord op de vraag wat zijn assieraden, het zijn unieke sieraden die voor de eigenaar een waardige tastbare herinnering zijn aan een dierbare.

Nadat u bij de crematie afscheid hebt genomen van uw dierbare begint voor u het rouwproces. Dit proces is voor iedereen anders maar veel mensen hebben de wens om hun dierbare zo dicht mogelijk bij zich te hebben. Een crematie biedt u de mogelijkheid om dit ook daadwerkelijk te doen, u kunt de as van uw dierbare ophalen en in een urn in uw huis of in de tuin plaatsen. U kunt echter ook kiezen om een assieraad met een klein beetje as te vullen en dit assieraad altijd bij u te dragen. Op deze manier heeft de assieraden werking een positieve invloed op het rouwproces. Assieraden bieden u ook de mogelijkheid om een andere herinnering aan uw dierbare mee te dragen. Zo kunt u ook kiezen om een assieraad te vullen met een klein stukje stof of een haarlok. Als uw dierbare niet gecremeerd is kunt u zelfs een klein beetje zand van het graf in een assieraad stoppen. Als u over assieraden de uitleg op deze pagina leest dan zult u zien dat vrijwel alles mogelijk is, het gaat immers om uw herinnering en die is niet in regeltjes te vatten.

De werking van assieraden heeft dus feitelijk niets te maken met het sieraad zelf maar met de kleine hoeveelheid as van de overledene die in het sieraad is opgeborgen. Hierbij is het nog veel belangrijker dat degene die het sieraad heeft gekocht en die het met de as heeft gevuld of laten vullen, goede herinneringen aan het sieraad en voornamelijk aan de overledene wiens as in het assieraad zit heeft. Deze herinneringen zijn natuurlijk volledig persoonlijk van aard en kennen het assieraad een emotionele waarde toe die alleen voor de eigenaar van toepassing is, niet is uit te drukken en al zeker niet in geld. Deze emotionele waarde die de werking van een assieraad bepaald gaat de intrinsieke waarde van het assieraad ver te boven. Dit is hoe assieraden werken en waarom het zulke belangrijke vormen van herinneren zijn. Wat zijn assieraden immers zonder de herinneringen van de eigenaar?

U kunt meer lezen over hoe assieraden werken op de website van de online winkel die op deze website aangeprezen wordt. Deze online winkel biedt u niet alleen de keuze uit een grote collectie assieraden maar kan u ook over het gebruik, het vullen en het onderhouden van assieraden uitleg geven. Naast al deze praktische informatie gaat men ook in op de verschillende materialen en keuze mogelijkheden die u bij het uitzoeken van assieraden hebt. Natuurlijk wordt ook verder ingegaan op de werking van assieraden bij het verwerken van het verlies van een dierbare. Mocht u ondanks alle beschikbare informatie op de website van uw webwinkel nog aanvullende vragen hebben over assieraden, de materialen waar ze van gemaakt worden, hoeveel ruimte u voor as hebt in een assieraad of welke mogelijkheden er zijn om assieraden naar uw eigen smaak aan te laten passen of maken, neemt u dan contact op met de medewerkers van uw webwinkel. De deskundige medewerkers van uw webwinkel staan u graag te woord om u te helpen om bij u passende assieraden te vinden. Ook zijn zij graag bereid om al uw vragen over wat assieraden zijn en de opties die u hebt bij de aankoop van assieraden te beantwoorden.