Zilver Assieraden

Zilver Assieraden hier kopen, klik hier

Wie niet van goud houdt maar toch graag een tastbare herinnering aan een overleden dierbare bij zich draagt in de vorm van een mooi sieraad kan uit een uitgebreide collectie zilveren assieraden kiezen. Ook de assieraden van zilver bieden u vele mogelijkheden om de as van een dierbare dicht bij u te dragen zonder dat het heel erg opvallend hoeft te zijn.
Na goud zijn zilver sieraden de meest gemaakte keuze als het om de aanschaf van sieraden gaat. Bij assieraden is dit niet anders, ook hier is goud de meest gemaakte keuze en daarna komen assieraden van zilver. Zilver assieraden kopen biedt u ook een ruime sortering aan uitvoeringen en vormen waar u uit kunt kiezen. Zilver is een edelmetaal dat net als goud erg gewild is en vooral in de historie erg belangrijk was, tegenwoordig wordt het voornamelijk voor beleggen, industriƫle toepassingen en natuurlijk sieraden gebruik.

De zilver assieraden die het meest verkocht worden zijn de hangers. Net als bij gouden hangers is het ook met zilveren hangers mogelijk om uw dierbare dicht bij uw hart te dragen. De zilveren hangers zijn verkrijgbaar in zeer veel vormen, de meest gangbare is de cilinder vorm maar ook het hartje en de ster zijn erg in trek. Als u daar prijs op stelt kunt u ook een medaillon kopen waar as in geplaatst kan worden en die ook van een foto te voorzien is. Zilver assieraden als hanger in de vorm van een kruis zijn ook erg gewild en zelf een assieraad in de vorm van een traan is mogelijk. Alle hangers kunnen geplaatst worden aan een collier, natuurlijk kunt u ook een collier bij uw assieraad aan schaffen maar dat hoeft niet.

Als u liever geen hanger draagt maar u wel zilver assieraden kopen wilt dan kunt u er ook voor kiezen om een zilveren ring aan te schaffen. De collectie zilver assieraden in de vorm van ringen is niet zo uitgebreid als de collectie zilveren hangers maar toch hebt u een aardige keuze. In de ring is een ruimte gereserveerd om as te bewaren of er is een steen aangebracht waaronder de as geplaatst kan worden. Er zijn ook zilveren ringen verkrijgbaar die met edelstenen zijn opgesierd maar her assortiment is erg beperkt. Net als bij andere zilveren ringen moet u ook hier goed opletten dat u de juiste maat door geeft.
Assieraden kopen die van zilver gemaakt zijn biedt u nog veen meer mogelijkheden, wat te denken aan een horloge clip met daarin een ruimte om as te bewaren. Een horloge clip is het clipje waar u het uitstekende deel van het bandje in schuift nadat het gesloten is. Van alle zilver sieraden is dit wellicht het minst opvallend maar wel een erg mooie manier om de as van uw dierbare altijd bij u te dragen. In de jaren zestig waren bedelarmbandjes erg populair onder jonge meisjes, deze meisjes zijn inmiddels volwassen geworden en soms worden nog steeds de bedel armbandjes gedragen. De afzonderlijke bedeltjes zijn eigenlijk allemaal zilver sieraden en ze verbeelden de herinnering aan de schenker, ze kunnen echter ook heel goed de herinnering zijn aan de dierbare van wie de as in een bedeltje bewaard wordt.

Als alle bovengenoemde zilver assieraden niet van dien aard zijn dat u uw dierbare daar mee wilt eren dan kunt u altijd nog kiezen voor een zilveren broche waarin de as van uw dierbare is verwerkt. Of u kiest voor een hanger in een bepaalde vorm, bijvoorbeeld van een paard of een hond om de as in te bewaren. Het is ook altijd mogelijk om to assieraden kopen over te gaan die u niet kunt dragen maar uit kunt stallen in uw woonkamer of op kantoor. Er zijn diverse zilveren beeldjes leverbaar waarin u een beetje as van uw dierbare kunt bewaren en ook kunt u kiezen voor een foto lijstje om een kleine hoeveelheid as in te plaatsen. Er zijn vreselijk veel mogelijkheden als het op zilver assieraden aan komt en alles wat u niet in de collectie tegen komt is soms heel goed speciaal te maken. Zilver assieraden kopen is aan een opmars bezig ten opzichte van gouden assieraden, dit heeft waarschijnlijk alles te maken met de prijzen die voor goud gevraagd worden maar het is goed voor de diversiteit van de zilver collectie.